Audio-Technica

1962 grundas Audio-Technica i Tokyo, Japan. 1974 släpps deras första hörlurar. Sedan dess har de vuxit till att bli en av de större (för närvarande marknadsledande i Japan), och mest ansedda, tillverkarna av kvalitativa hörlurar, hörlursförstärkare, skivspelare och ljudprodukter för proffs och konsumenter.

Bergsala Handic AB marknadsför och säljer Audio Technicas konsumentprodukter, läs mer om Audio-Technica på den officiella hemsidan.

Cobra

Cobra Electronics är en heltäckande tillverkare av kommunikationsutrustning. I produktsortimentet finns avancerad radioutrustning för marint bruk där användningsområden är allt från vardaglig kommunikation till livsviktig livlina vid nödsituationer. Sortimentet innefattar även populära PMR-radios som främst används av familjer, barn och alla med en aktiv fritid. En vägledande strategi för Cobra är att vara marknadsledande inom respektive produktområde.

Är du intresserad av en dashcam? Besök gärna www.dashcamshoppen.com, välj bland våra Cobra Dashcams och hitta den som passar just dig.

 

Handic

Handics produkter utvecklas med syftet ”Prisvärd hemelektronik anpassat för den skandinaviska marknaden”. Produkterna tillverkas i fjärran östern och Turkiet men vi är med i designen och utvecklingen av produkterna för att de skall passa våra förhållanden på bästa sätt. Vi letar ständigt efter utrymmen för våra produkter och vi har idag långtgående relationer med duktiga tillverkare inom LCD/LED TV, Audio, Marin, 12-Volt, Telecom m.m.

Havsö

Varumärket Havsö är Skandinaviskt influerat för den Nordiska marknaden.

Havsö står för det naturliga i livet, från promenaden bland klipporna vid havet där vindbrisen sveper igenom ditt hår och harmonin är nära till hands. Hem och hushållsprodukter från Havsö gör ditt liv lite enklare på ett tryggt, snyggt och bekvämt sätt.

”Havsö – Ditt naturliga val”

Lighting by Havsö

Med belysning från ”Lighting By Havsö” lyser du inte bara upp ditt hem, utan får även en stilren inredningsdetalj som passar i varje hushåll.

Sortimentet består av allt från inomhusarmaturer och ljuskällor till solceller och batteridriven dekorationsbelysning – så du kan lysa upp tillvaron både inomhus och utomhus.

Nintendo

Nintendo är en världsledande leverantör av fantastiska stationära och handhållna konsoler. Fokus för Nintendo har alltid varit på upplevelsen och spelglädjen, en kombination som är oslagbar och som rönt stora framgångar genom åren. Nintendo är mest känt för sina otroligt populära varumärken så som Super Mario, Zelda och Metroid, men också för sina innovativa spelkonsoler som omdefinierat spelbranchen vid ett flertal tillfällen.

Läs mer om Nintendos spel och konsoler på den officiella hemsidan.