• Nintendo

  Nintendo

  Bergsala distribuerar fantastiska spel och konsoler från Nintendo över hela norden.
 • SteamWorld Dig

  SteamWorld Dig

  Image & Form utvecklar spel till en mängd olika plattformar och är bland annat kända för succéspel som Anthill och SteamWorld Dig.
 • Zombie Vikings

  Zombie Vikings

  Zoink! ligger bakom succéspelet Stick It To The Man och är nu aktuella med Zombie Vikings till PS4 och Steam.
 • Havsö

  Havsö

  Under varumärket Havsö hittar du allt från säsongsprodukter som kylväskor och svamptorkar till köksassistenter och vattenkokare. Det finns alltid en Havsö-produkt som passar i ditt hem!

Välkommen till Bergsala

I Kungsbacka ligger koncernens moderbolag, Bergsala Holding AB, Bergsala AB, Bergsala Handic AB samt bolaget för gemensam administration och fastighetsförvaltning, Bergsala Administrationsservice AB.

Inom koncernen är vi runt 50 anställda och vi omsätter en bit över 1 miljard svenska kronor om året.

Givetvis präglas verksamheten av Nintendo som utgör huvuddelen av vår verksamhet men utöver Nintendos egna produkter arbetar vi även med andra spännande produkter, varumärken och verksamheter som ni kan läsa mer om på den här webbplatsen.

Bergsala AB grundades 1976 och redan 1981 inledde vi samarbetet med Nintendo och är därmed Nintendos äldsta samarbetspartner utanför Japan. Vi är verksamma i Norden och de baltiska staterna.

Bergsala Handic AB grundades 1988 och är främst verksamt inom hemelektronik och kommunikationstillbehör.

Bergsala SDA AB grundades 2015 och tillverkar och importerar hemelektronik för den nordiska marknaden. Fokus ligger på elektroniska hushållsprodukter för hemmet under det egna varumärket Havsö.

Förutom helägda bolag har vi en exklusiv rad väldigt intressanta bolag tillsammans med engagerade delägare som verkligen brinner för sina produkter och affärsområden. Tillsammans täcker vi in verksamhetsområden som sträcker sig från framtagning av spelidéer, marknadsföring och distribution till försäljning av färdiga spel både via digital nedladdning och på traditionellt vis. Mer om dessa finns att läsa om på den här webbplatsen och, givetvis, på bolagens egna hemsidor.